mt2

Core Station III

Server Adı
:
Core Station III
Derece
:
Zor
Durum
:
Server Açık
E.Tarihi
:
2016-08-15 22:07:02
Puan
:
0 OY
Core Station III
Google Yandex


[Acilis Tarih] 12.08.2016 (Cuma) saat 19:00'da

Hosgeldiniz Hosgeldiniz ve tekrardan Hosgeldiniz Core Station bölüm III'e.
Sayin Maxigame forum aylesi, mutlulukla size yeni versionlu Core Station III mantikli degisimlerle ve herkes icin esit bit oyun tanitmakta gurur duyorum.
Cogunuz Core 1'i ve Core 2 taniyorsunuz, ve simdi sorunuz neden Core Station 3'e ayak basalim? KOLAY, bu serveri topluluk yönetecek ve anketlerle sonuclunan updateler yapilacak, sacma sapan updateler veya herahngi bir oyun degi[Bu kelime yasaklıdır]ligi olmayacak buna siz karar vericeksiniz anketlerde, oyundaki tüm oyuncular ankete katilabilir ve görüsünü paylasabilecek. 
Ben version 1 ve 2'de hatalarimi ögrendim ve size söz veriyorum böyle hatalar birdaha tekrarlanmiyacak. Biz insaniz ve insanlar bazen hata edebilir, önemli olan hatalardan ögrenmek.
Su ana kadar söyliyebilecegim, bu versiona (3) gercekten cok calistik düzenli ve adil bir oyun olusturmak icin. Cok güclü olan Seal of Sun'lari oyundan cikardik ve yeni düzenli bir item olusturduk Seal of Ocean. Seal of Ocean silahlar 72 +3.5 gibidir, seal of ocean giysi esyalar +2 daha güclüdür normal düsen itemlerden ve seal of ocean takilar +3 daha güclüdür normal düsün takilardan. Umarim bu degisklik hosuna gidir ve adil bir oyun saglar.
Umarim eski core 1 ve core 2 oyunculari bu serverde görebilirim ve tabiki cok cok yeni oyunculari görmek bize büyük bir sevk verir.
Ben bu serverin sahibiyim oyundaki nickim (ToxicFog) hergangi bir sounda bana yazmaktan cekinmeyin, olabildigim kadar online olmaya calisacagim olmazsada bizim foruma kayit olup sorularinizi da paylasabilirsiniz hepinize tek tek cevap vermeye calisirim.
Size güzel ve heycanli oyunlar diliyoruz Core.


    



 

  • Dedicated server hakkinda.
    Tabiki bizim serverimiz koruma altindadir ve en iyi sekilde silkroad oynu icin yapilandirilmistir, Intel i7, SSD ve güclü 64GB DDR4 ram oyunu lagsiz ve donma sorunu olmadan oynayabilmek.


 

  • Silk Alisveris hakkinda...
    Silk alisverisleri ilk 20 kisi 80 olduktan sonra acilacaktir, baslangicta herkeste ayni sans olsun diye.


 

  • Core Station ekip hakkinda.
    Su anda 2 kisiyiz biri ben ToxicFog (server sahibi) ve Shark oyunda ve forumda yardimcisi (support/moderator).


 

  • Bot kullanim hakkinda.
    Birincisi olarak biz hic bir bot sorunu karsilamayiz bu tamamen sizin kullanim riski. Bizim icin önemli olan saglam bir oyun kurmak ve herhangi bir bot sorusuna cevap vermeyiz! Tabiki guild arkadaslariniza yardima sorabilirsiniz. Botunuz item npc'e satarsa yada item alamiyorsa, isilanma scrollu alamiyorsa yada yada alabilip vede kulanamiyorsa bu bir bot sorunudur server problemi degildir ve herhangi bir bottan olusan kayip karsilasmayiz.


 

  • Core Station oyun kurallari.
    Gizlenmiş içeriği görüntülemek için tıklayın

 


Core | Server Bilgisi

  • Maximum Arti (+):
    Maximum arti (+11) bizim serverde.



  • Unique Saatleri:
    Uniqueler her 4 saate bir gelir. (iSro Spawn saati)



  • Exchange Süresi:
    Exchangede gecikme süresini ekledik, her 10 saniyede bir kullanabilirsiniz bunu exchange bug kullananlara önlem olarak ekledik.
    Gizlenmiş içeriği görüntülemek için tıklayın


  • Global Chat gecikme süre ve kullanim Leveli:
    Global chatleri her 30 saniyede bir ve level 20 üzeri kulanabilirsiniz.
    Gizlenmiş içeriği görüntülemek için tıklayın



  • PC limit:
    Serverimizde PC LIMIT 2 dir, eger herhangi bir sorun yasarsaniz giremeseniz felan oyun dosyasinda bir dosya var isim "importand for hwid pc limit" onun icinde bir program var "vcredist" diye onu yükleyip calisir. Eger Virüs programinizda bir sorun yasarsaniz benimkisi AVAST bende sorun olmuyor ama bazeleri supermike.dll virüs olarak göriyor ama kesinlikle degil, siz bu supermike.dll virüs programiniza ''haric tutma'' ayarliyorsunuz, eger virüs programiniz bu supermike.dll hemen siliyorsa oyun dosya icinde bir dosya var "importand for hwid pc limi" onun icinde rar dosyasi var ve icinde supermike.dll vardir onu cikartip oyun dosya icine yükliyorsunuz ve virüs programinizi ona göre ayarlayin bu supermike.dll pc limit icin gerekli o olmazsa oyuna giremiyorsunuz.



  • Guild/Union siniri:
    Daha dengeli oyun icin guild siniri 32 ve union siniri 3 yapmakta karar verdik. Siz Union baskani olarak iki guild daha ekliyebilirsiniz uniona.



  • Vigors:
    Vigorlae tümünü serverden kaldirdik, bize sorarsaniz 8 degreede gerekmiyen bir item ve daha düzenli bir oyun saglar.



  • Silk saat basi:
    Silk saat basi aktivlestirdik her ssate bir 1 silk alirsiniz bu level 80 olan karakterler icin gecerli.



  • Quest:
    Tüm 8 degreede ise yaramiyan görevleri kapatik sadece 8 degree orjinal görevler mevcutdir.



  • Job Exp:
    Job expleri bizim servere göre dengelendirdk, bizim job rateler 20x ona göre de cok cabuk level atlaniyor, bunu önlemek icin job expleri denge haline getirdik artik level 7 ye uglasmak icin daha uzun süre gerekmektedir. Job pet hayvanlarinda HP'leri de denge haline getirdik 8 degree ve Recovery kit (x-large) kaldirdik normal olan Recovery kit (small) ve Recovery kit (large) mevcutir.



  • Fortress:
    Eski 8 degree zamanlardaki gibi tek Jangan Kale savasi vardir, Hotan ve Bandit kale savaslari mapdan kaldirilmistir, Kale savasi kayit etme zamani tüm cumartesi günüdür ve Kale Savasin baslangici türkiye saati ile 19:00 da dir.



  • Guild ve Job cezalar:
    Bizim serverde guild cezasi yoktur, guild ciktiktan sonra 1 kere isinlanma yada oyuna yeniden girip her hangi bir guilde girebilirsiniz. Job ceza hakkinda orda 7 gün ceza vardir yani baslangicta istediginiz jobu iyi seciniz.

 
Core | Server Özellikler

İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Seal of Ocean
    Seal of Sun ve Seal of Moon tümünü serverimizden kaldirdik, bize sorarsaniz seal of sun cok dengesiz 8 degreede ve tüm oynu bozuyor, güzel ve dengeli yeni bir tür getirmek icin biz ''Seal of Ocean''a karar verdik, silahlar (++) 72+3,5 yeni glowla tabi, accessory'ler +3 daha güclüdir son düsen itemlerden ve giysi +2 daha güclüdür son düsen itermlerden. Seal of Star (SoS) ve Seal of Ocean (SoO) normalce drop edilebilir moblardan, SoX düsme orani 0,5x. Seal of Ocean 2-Yönlü-Sistemdede elde edebilirsiniz (ayrintilar daha asada)).
    İçeriği gizlemek için tıklayın
    [IMG]image: http://i.epvpimg.com/fZoUc.jpg[/IMG]




  • Pet Sayfasi

Daha az kasmakta stres yasanmasi icin biz pet hayvanlarda 3 sayfa actik böylece yeterli yer stone, tablet, item icin olacaktir, Petinizi actiktan sonra tekrar kapatiniz ve birdaha aciniz böylece otomatik olarak petinizde 3 sayfa acilmis olacak.
İçeriği gizlemek için tıklayın






  • Job Isimler

Eski silkroad sistemi job isimlere geri getirdik, herhangi bir job lige girerseniz misal (Thieg,Hunter,Trader) job isminiz otomatikca karekterin ismi olur.
İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Mercenary's

Guild Mercenary's ger dönmüstür, eskisi gibi guild managerden alabilirsiniz, her 30 dakikada bir acilabilir.
İçeriği gizlemek için tıklayın
Stone düsüs
Stone glowlari degistirik 11 degreedeki gibi artik glow olarak düser.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Elixir Renkli

Elixir düsüs renkleri degistirilmistir bu daha kolaylik saglar, Silah (sari), Taki (yesil), Giysi (mavi) and Kalkan (mor).
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Force Skill Dengesi

Oyuna daha cok denge getirmek icin biraz skilleri düzeltik. ''Cure Therapy'' ve ''Force Cure'' simdi her 30 saniyede bir kulanilabilir önceden 0 saniyedi, su demeki artik her 30 saniyede bir debuff lari silebilirsiniz.
Ve yüzde 80% olasiligini skilleri yüzde 60%'a indirdik. Bu degikler oyuna daha cok denge getirir.
İçeriği gizlemek için tıklayın





  • Otomatik-Giysi

Otomatik-Giysi sistemi eklemeye karar verdik cünkü bizim server rateler (x3) düsük buda size biraz kolaylik saglar. Level 11 olduktan sonra, Isinlanmaniz gerekiyor, isinlandiktan sonra setiniz sos +5 full blue olur.
Otomatik giyisi 1 ve 7 degree arasi calismaktadir.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Silk Scroll

Serverimizde silk scroll mevcutir item mall (F10), 50 silk scroll 50 silk'e ve 250 silk scroll 250 silk'e, bunlari silk ile alabilirsiniz ve gold ile satabilirsiniz. Alicilarda kolaylikla sag tiklayip isinlanir ve silk rakami otomatikca hesabiniza yüklenir.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Premium Silme Scroll ve Stat Sifirlama Scroll

Güzel bir oyun sergilemek icin premium silme scrollu ekledik bununla premiunuz biterse kolayca silebilirsiniz, 1 gün beklemenize gerekmiyor kolayca scrolla sag tiklayip silebilirsiniz. Bu scroll premium plus, normal premium, 100% exp yardimcisi, 60% exp yardimcisi ve normal altin eli siler. Ayrica Stat sifirlama scroll'da bizim item mall'da mevcutir, bu scroll sizin str ve int'i sifirlar ve siz tekrarden yeni verebilirsiniz. Bu scroll level 30 ve 80 arasi calismaktadir.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Pvp Sekil

Eski zamanlardaki gibi eski pvp sekilini geri getirdik, sag tiklayip pvp moda girerseniz eski cape'ler ger dönmüs olur avatarsiz.
İçeriği gizlemek için tıklayın





  • Snow Shield

Birinci snow shield skill ''Snow Shield - Novice'' tüm oyunculara acilabilir (str/int), bu skill'e bir kulanim süresini ekledik önceden 2 dakkikaydi bunu degistirip 9 dakkika yaptik daha dengeli oyun saglamak icin str ve int'lerin arasinda, su demeki str karakterler snow shield kullanabilir ama her 9 dakkikada bir. Ikinci skill 'Snow Shield - Adept'' tek int ve hybrith oyuncular acabilir cünkü bu skilli acabilmek icin 190 Int gerekiyor. Bu degi[Bu kelime yasaklıdır]likler daha cok denge getirir oyuna, str oyuncular her 2 dakkada bir snow shield'i acamaz, 9 dakka beklemek gerekiyor.
İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Honor Academy Rank Kapali ve Magic Pop Kapatilmistir

Herkese adil bir oyun sergilemek icin (Pvp,Job,Fw) academy honor rank sistemi kapatilmistir. Magic Pop sistemi de kapatilmistr bizim server paraya bagli degil oyuna baglidir.
İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Npc's Kaldirilmistir

Gerekmiyen tüm NPC'leri oyundan kaldirdik (MagicPop, Battle Arena, Hotan Fortress Manager, Airship ticket satici etc.) bunlar gerekmiyor bizim serverde.
İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Alchemy Penceresi

Eski Alchemy penceresini geri getirmeye calistik eski zamanlarin hatirisina, Eski alchemy penceresi yüzde yüz calismaktadir herhangi bir sorunu yoktur.
İçeriği gizlemek için tıklayın


Advanced Elixir Yoktur
Bize sorarsaniz advanced elixir silkroad'a tüm oyun dengesini bozmustur ve cogu kiside yüksek (++) olmustur, bunun yüzünden advanced elixirlerin tümünü kaldirdik.
İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Job Giysi & Pets
    Eski Job giysiler (Special Identy Card, Red Flag, Black Devil Suit) geri Npc'e dönmüstir. Job hayvanlarinda NPC'deki resimler eskisne degistirilmistir.
    İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Canavar Spawn

Herkes bilir 8 degree'de canavarlar cok azdi bizde buna önlem alarak canavar sayisini 2x katina yükseltik, sorunsuz bir sekilde kasabilirsiniz.
İçeriği gizlemek için tıklayın








  • Premium's & Rudolph

Eski premiumlar geri dönmüstir, (Premium PLUS jangan grocery shop npc'de alinabilir) yüzde 10% stat'larla ve (Premium normal) bizim item mall'da 5% rate ile.
Rudolph also back in jangan stable for 250k usable above level 20.
İçeriği gizlemek için tıklayın



  • Grass Walk Skill

Lightning'de moving speed skill yüzde 69%'dan yüzde 100%'e cikartik grass walk - speed (lighting) level 79, Bu lighning skill'i kulanan oyunculara daha adildir ve bu skill gereksiz kalmiyor.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Lucky Magic Powder & Jangan

Cogu itemler lucky powders, magic lucky powder, vehicle pets, Premium Plus, gold dragon flag gibi itemler tek janganda alinabilir fortress dolayinda.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Vehicle Pets Item Mall'dan NPC'e tasindi

Rudolph, tiger, ostrich ve daha cok petleri item mall'dan NPC'ye tasinma karari verdik bunlari artik gold ile alabilirisiniz silk yerine.
İçeriği gizlemek için tıklayın






  • STR Unique & Unique Coins

Tabiki STR oyuncularimizi düsüniyoruz Unique Ranklarda, Title ve blue zerk'de sanslari olsun diye. 4 tane farkli STR Unique bizim serverde mevcutdir, (Tiger Girl STR, Uruchi STR, Isyutaru STR and (Flame Cow King STR level 80). Flame Cow King'in düsen itemler: 1x immortal 8 degree, 1x astral 8 degree and 10x unique coins, simdi sorunuz Unique Coin nedir? kolay bu coin türü size gerekmektedir premium PLUS, gold dragon flag ve daha fazla item alabilmek icin.
İçeriği gizlemek için tıklayın






  • Map [M]

Bizim serverimiz 8 degree tek cin ve bu yüzden diyer sehirler haritada gerekmiyor Constantinople, Samarkand ve 11 degree sehiri Alexandria. Bu sehirler bizim haritada yoktur. 
İçeriği gizlemek için tıklayın






  • Damage ve Ressuraction Scroll

20% damage absorption, 20% damage increase, 60% resurrection ve 100% resurrection scroll'lari tümünü serverden kaldirdik 8 degreede sadece oynu bozuyor. 
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Glows

Bizim silah glowlar eski isro gibidir +9'a kadar. +10 ve +11 degi[Bu kelime yasaklıdır] glow vardir. +8'de de özel bir glow yeni silkroad'daki gibi.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Dresses

64 cesitli avatar bizim serverimizde mevcutir, baya bir secim vardir yani kolaylikla güzel bir karakter olusturabilirsiniz.
Gizlenmiş içeriği görüntülemek için tıklayın


Purfication pill bug düzeltilmistir
Mbot purification pill bug'i düzeltik bu bugu artik kulanamasiniz.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • 8 degree immortal rengi

Immortal 8 degree taslarin rengi degistirilmistir ''yesilden'' ''maviye'' adil bir oyuna bakiyoruz ve bu yüzden scamm etmek isteyen oyunculara önlem aldik.
İçeriği gizlemek için tıklayın





  • Dimension Pillar Kaldirilmistir

Rahatlikla kasabilmek icin Envy moblari kaldirdik oyundan zaten gerekmiyor 8 degreede.
İçeriği gizlemek için tıklayın




  • Üst üste koyulabilecek

Etiketler

Core Station III, Core Station III kayıt, Core Station III indir, Core Station III anasayfa

Yorumlar

Reklam Alanı

zafer2
knight online forum wslik serverler emek serverler

deneme bonusu veren siteler onlinerehber.net deneme bonusu veren siteler hititbet ganobet bahsegel deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bedava bonus grandpashabet süperbet deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu veren siteler hondacivictirepressure.com

Metin2 Pvp Serverler "sitelerinizi buradan da tanıtabilirsiniz".

EmekServerler.Com Neden Biz !

EmekServerler.Com Adresi Bir Çok Kelimede Google de 2011 Yıllarında Lider Olarak Herkezin Aklında Kalıcı Oldu. Artık Sitemizi Yeniden Yapılandırıyor ve Siz Metin2 Sunucu Sahiplerine Metin2 Pvp Serverler Hakkında Server Tanıtımları Yapmaları İçin destek sağlayacağız.

Emekserverler.Com Pvp serverler, Metin2 Pvp Serverler, Bombom, Transformice, Minecraft, Silkroad, Cs Serverler, Knight, 3D oyunlar Emek serveler Tanırım sayfaları

GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası