Arkadaşlar saat geç oldu o yüzden kısa bir tanıtım yapıcam daha sonra vakit bulduğumda inşallah konuyu güncellerim. Paylaşacağım oyun bir aydır açık daha doğrusu 27 gündür açık testleri yapıldı. Şuan ikinci ayına girdi fakat iş yoğunluğumdan artık test aşamasında ek[Bu kelime yasaklıdır] kalıyorum bu yüzden oyunculara açtım. Pek bi sıkıntısı da kalmadı zaten oynanmaya hazır konumda.

Server çok fazla beklenti sağlanacak bir oyun değil 2010 yıllarında Metin2 offical server oynayanlar yada eski pvp serverleri bilenler için turkmetin2 tatında bir oyun. Kasması ve item yapması zor, tahminen yaş ortalaması 20 üstü oyuncular tarafından tutulacak bir oyun. Söylüyorum baştan bunları göze alarak yazımı okumaya devam edin. Herkezin +9 itemlerle 105 level olarak gezebileceği bir oyun değil. Burada amaç emek veren loncaların kapışması, savaşların itemlerin üstünlüğü ile bitmesi. Kısaca emek veren kazanır tarzında bir oyun olmasını amaçlıyorum. Oyun içinde genel alanlarla "Mal" kelimesinin dahi ban sebebi olduğu bir yönetime sahip yani başladınız item yaptınız ya ben ne yaptımda banlandım demeyin.

Kendimden bahsedeyim aslen bilgisayar programcılığı okumama rağmen şuan dizi ve tiyatro oyunculuğu yapıyorum. Kısaca tamamen hobi amaçlı açtığım bir oyun boş vakitlerimde sizin aranızda vakit geçirmek istediğim bu sebeple küfür konusuna özellikle değindim. Oyunun boş olması benim için hiç önemli değil en kötü giden para olur ama dostluk baki kalır.

Oyunun özelliklerine gelirsek bilenler için V5 - 40K Files;

1-105 Lv Arası ki dediğim gibi 105 olmak kolay olmıyıcak
Beta itemler mevcut beta mapdan düşen itemler ile yapılabilir.
Razador Nemere gibi maplar ekli. Ben test ettim bi sıkıntı yok.
Efsunlar sabit değil, Artı basarken yanması sıkıntılı.
Taşları kendiniz düşürüyorsunuz. Azrail ve Beran Setau'dan Petler düşüyor 7 Günlük.
Droplar %150 Oranında sabit, Exp eventi sadece Resmi tatil ve Bayramlarda.
Günlük otomatik eventlerde Kostüm, Binek Sertifikası, Ay ışığı, Altıgen, F.Topu vs. Düşüyor.
Büyülü Metal markette bulunmuyor Bosslar ve 75 üstü metinlerde.
Biyalog görevleri aktif.
Kuşak sistemi aktif.
Kemer sistemi aktif.
Ölümcül irade yüzükleri Belirli bosslara ileride eklenicek.
Ep ile ekstra güç veren oyunda olmayan bişi satışı bulunmamakta.
Diğer bütün özellikler Metin2 TR ile birebir.
Catacombo , Kule sorunsuz gibi kla[Bu kelime yasaklıdır] sözlere gerek duymuyorum.
Lonca deposu, Simya , Enerji , 4 Depo aktif.


Kısaca sorunsuz emek verip bileğine güvenenler için bir oyun. Oyun hakkında tüm bilgiler Facebook, Forum ve Site Haberler bölümünde bulunmakta ve güncellenmekte. Haricinde sorunu sıkıntısı olan varsa hemen çözülsün diye RaidCall hesabı'da aktif. 7/24 İletişim için yakında Skype adresi de paylaşıcam fakat önce biraz oyuncu gelmesini bekliyorum. Sıralama da ilk 10 Kişi 90 ve üstü olduğunda otomatik Lonca Turnuvası gibi özellikler de açılacak. Şimdilik benden bu kadar dediğim gibi vaktim kısıtlı olduğundan düz bir anlatım da bulundum fakat TürkMMO ailesi için samimiyet başta gelir bende 2009 yılından beri bir TürkMMO üyesi olarak buna güveniyorum. İnşallah beğenirsiniz. Her türlü sorunu iletin ki bende düzenliyim.

Okuduğunuz için teşekkür eder hayırlı geceler dilerim...
Oski Yurek