YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR ...
hordes io gereksimleri
hordes io gereksimleri
Hordes.io Açıklama Hordes.io Hakkinda Hordes, sahip olduğumuz daha eşsiz oyunlardan birisidir, başlangıçta çok büyük bir farklılık olan 3 boyutlu ve oyun oynamaktadır; bu 3d çevre etrafında dolaşı...
a999
a99.io
3 yıldır devam eden agario oyunları 2018 ılına a99 agar serveri ile birlikte devam etmektedir. kendinden sıkca bahsetiren a99.io oyunu turk kullanıcılardan rabet görmesede blogumuzda yer vermek ist...

Metin2 Catacomb Nasıl Yapılır

8 sene önce admin tarafından yazıldı, kez görüntülendi ve hakkında hiç yorum yapılmadı.

Merhaba, Metin2 Severleri, bugün sizlere Metin2’de bulunan Şeytan Katakomb’unu nasıl yapacağız bunu anlatmaya çalışacağım.

Şeytan Katakomb’una girmek için gereksinimler:

  1. Oynadığınız Karakter 75.Seviye’nin üzerinde olmalıdır. 
  2. Şeytan Katakomb’una girmek için 1 Adet Azrail öldürmüş ya da Azrail katına grubunuzla çıkıp, Azrail’i siz öldürmesenizde grubunuzdaki bir kişi öldürmüş olması ve Kulenin sizi dışarıya atması gerekiyor.

Şeytan Katakomb’un Npcsi Nerde Bulunur ?

Şeytan Kulesi haritasında, Sarı Kaplan Hayaleti’nin bulunduğu yerin yukarısında Şeytan Katakomb’una giriş npc’sini bulabilirsiniz. Npc’nin ismi Katakomb Bekçisidir.

Şeytan Katakomb’unu Başarılı bir şekilde bitirmem için Tavsiyeler

Azrail Katında grubunuzla azrail’i kesmeniz ve Şeytan KataKomb’una Grubunuzla girmeniz, Katakomb’u başarılı bir şekilde bitirme şansınızı artırır.

Şeytan Katakomb’u Seviyeleri

1.Seviye

1.Seviye’de yapmanız gereken Bulunduğunuz alandaki tüm canavarları kesmeniz ve Ruh Kristali Anahtarı’nı elde etmeniz gerekmektedir. Kullanılmayan Anahtarlar, 3 Dakika İçerisinde yok olur. Düşürdüğünüz anahtarı Haritanın sonundaki Kud Heykeline bıraktığınızda 2.Seviye’ye geçebilirsiniz.

2.Seviye

Bu bölümü geçmek bazen beni sinir edebiliyor ama katlanmak zorundayız sonuç olarak bu bir oyun 🙂 

2.Seviye’de tam olarak yapmamızı istedikleri şey şudur: Taş Kapıları tek tek kırmanız ve Labirenti doğru bir şekilde geçerek Kaplumbağa kayalığına ulaşmalısınız. eğer, taş direkler kapının önünde ise, yanlış yönde ilerliyorsunuz demektir. haritanın sonunda Kaplumbağa kayalığında yapmanız gereken kapılardan düşürdüğünüz Küçülen kafaları verip 3.Seviye’ye geçebilirsiniz.

3.Seviye

3.Seviye’yi geçebilmek için Haritanın içerisinde yer alan Misilleme Metni’ni bulup yokedip, 4.Seviye’ye geçiş sağlayabilirsiniz.

4.Seviye

Bu seviye’de girdiğiniz Labirent’teki yolu doğru bir şekilde bulup En sonuna kadar ilerlemeniz gerekmektedir.

5.Seviye

Bu Alanda, yapmanız gereken Tartaros’u bulup bulduğunuz yerde öldürerek, Tartaros’ta bulunan Surat Totemini DikiliTaş’ın üzerine sürükleyip bırakın eğer başarılı bir şekilde bu işlemleri yaptıysanız, otomatik 6.Seviye’ye adım atarsınız.

6.Seviye

Bu Seviye Son seviye’den bir önceki seviyedir ve zordur. Yapmamız gereken birşey var, bu seviye’de Kharoon’u en Sona bırakıp harita’da yer alan canavarları tek tek doğramak olacaktır. En Son da Kharoon’u öldürebiliriz.

7.Seviye 

Bu seviye son seviyedir. bu harita’da bulunan tüm canavarları tek tek kesip, en son Dr. House’yi kesmek olacaktır.

 

Dr. House’den düşebilecek itemler aşağıda yer almaktadır.

  • Titan Kalkanı
  • Ruh Kristali Bilezik
  • Ruh Kristali Kolye
  • Ruh Kristali Küpe
  • Liderin Notları Level 90 Biyolog Görevleri
  • Liderin Ruhtaşı
  • Azrailin Sandığı
  • Kara Büyü Zırh

Son seviye’de Dr.House‘yi kestiyseniz, Şeytan Katakomb’u bekçisinin önüne ışınlanırsınız.

 

Bir önceki yazımız olan Metin2 TR'De Bulunan Tüm Ayakkabılar başlıklı makalemizde Metin2 75 lvl ayakkabılar, Metin2 90 level ayakkabılar ve Metin2 Ayakkabılar hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar
generalkappa
General Kappa, General Kappa nerde çıkar, General Kappa'dan ne düşer Merhaba Arkadaşlar, bugün sizlere Metin2 Tr'de bulunan General Kappa hakkında bilgiler sunmaya çalışacağım. Umarım istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. General Kappa ...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Arkadaşlar, Metin2 Serverlerinde Lonca Seviyeniz yerlerde ve yüksek lonca seviyesine ulaşıp oyundaki bir çok kişiyi lonca'nıza davet etmek istiyorsunuz. ilk olarak Ana karakterinizle bir yan hesap açıp o hesaptaki karakteri, Kurduğunuz Lonca...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba Ajradaşlar, Bugün Metin2 Tr'de bulunan Tüm Ayakkabıları aşağıda listelemeyi düşündüm ve listeledim, Aşağıda Metin2 Tr'de bulunan tüm ayakkabılar artı, özellikleri, + basmada istenilen itemlerle birlikte aşağıda yer alıyor. Bu Ayakkabılar Pvp ...
Yorumlar ( 0 )

Blogumuz EmekServerLer.Com Alt Yapısında Büyümektedir.
GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası