YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR ...
hordes io gereksimleri
hordes io gereksimleri
Hordes.io Açıklama Hordes.io Hakkinda Hordes, sahip olduğumuz daha eşsiz oyunlardan birisidir, başlangıçta çok büyük bir farklılık olan 3 boyutlu ve oyun oynamaktadır; bu 3d çevre etrafında dolaşı...
a999
a99.io
3 yıldır devam eden agario oyunları 2018 ılına a99 agar serveri ile birlikte devam etmektedir. kendinden sıkca bahsetiren a99.io oyunu turk kullanıcılardan rabet görmesede blogumuzda yer vermek ist...

Metin2 Hangi Eşyalar Nereden Düşürülür?

8 sene önce admin tarafından yazıldı, kez görüntülendi ve hakkında hiç yorum yapılmadı.

Farklı grafik altyapısı, eşsiz fonksiyonları ile dünya genelinde ve ülkemizde başarı kazanmış olan Metin 2 oyunu her zaman en beğenilen ve tercih edilen oyunlardan biri olmuştur. Özellikle PVP serverler ile harika sonuçları alabilirsiniz. Bu şekilde sizler de eğlencenin ve heyecanın tam gaz devam ettiği bu oyunda oldukça özel ve farklı zaman geçirebilirsiniz. Bizler de sizin için değişik bazı tüyoları sunarak, oyundan daha fazla randıman sağlamanıza yardımcı olmak istedik.
Daha hızlı ve aksiyonlu bir deneyim için bakmanız gereken yer Metin2 PVP serverler dir. Oyunumuzda tecrübe kazanarak, eşi benzeri olmayan silah ve zırhlarla donanarak, daha önce görülmemiş ve önünde durulamayan bir güç hâline gelmek nihai amacımızdır. Tabi ki bu uzun sürecek yolculuğumuzda acemi şansından çok daha fazlasına ihtiyacımız olacak. Ama bu yazıda size yardımı olacak ipuçları kısa bir süre içerisinde karşısında durulmayacak destansı bir karaktere ulaşmanızı son derece kolaylaştıracaktır.
Bilindiği gibi karakteri belirleyen özelliklerden biri de üstünde bulundurduğu ekipmanıdır. Özellikle editsiz PVP serverler de bu kısım karakterin diğer özelliklerine göre baskın gelir. Potansiyelinizin doruk noktasına çıkmak için kullanacağınız eşyaları iyi seçmelisiniz. İşte size oyun içindeki en gerekli ve aranan eşyaların kısaca bir tanıtımı ve bulabileceğiniz yerler:
Dolunay kılıcı, vadinin ortasındaki büyük adanın hemen bir altındaki adada gezen vahşi uzmandan düşürebilirsiniz.
Kırmızı demir pala, girişi 2.köyde bulunan imhanın içerisindeki lanetli hayvanlardan veya ejderha vadisinin köşelerindeki adalarda bulunan arahanlardan temin edebilirsiniz.
Yükselttikçe kritik şansını arttıran cennetin gözü bileziği şeytan kulesinde bulunan şeytan slotlarında, çoğu patron canavarın sandığında ve örümcek zindanının 2. Kattaki slotlarında bulabilirsiniz.
Karakterinize karşı yapılan düz vuruşları engelleme şansı veren anka ayakkabıyı tapınaktaki karanlık arahanlardan, örümcek zindanı 2. Katındaki örümceklerden ve sürgün mağarasının içerisindeki bosslardan düşürebilirsiniz.
Güç statünüzü ve azami can değerinizi arttıran abanoz küpeyi 2. Köyde bulunan yabani uşaklardan, örümcek zindanının 2.katındaki yavru örümceklerden ve nadiren de sürgün mağarasında ki setaoulardan temin edebilirsiniz.
Her şamanın ve suranın giymesi şart olan zeka ve kritik şansını arttıran cennetin gözü küpeyi şeytan kulesindeki şeytanlardan ve örümcek zindanın 2. Katında bulunan yaratıkları temizleyerek elde edebilirsiniz.
Aralarında saldırı değeri ve hızı farklı olan 65 silahlarından daha iyi olanları genellikle boss sandıklarından çıkmaktadır.
Bütün oyunda en çok aranan ve oyunun en güçlüsü ola 75. Seviye silahlarını Şeytan Kulesinin son katına amansız bir yolculuk sonucu çıkarak Lusiferin kesiminden sonra düşürdüğü sandıktan veya sürgün mağarasındaki setaou slotlarında şansınızı deneyerek elde edebilirsiniz.
Yüksek seviye zırhlarda ise çoğu boss sandığı ve sürgün mağarasındaki setaoulardan 61. Seviye olanları düşürülebilirsiniz. 66 Zırhları için ise lusifer sandığı, sürgün mağarasındaki bosslar veya karakterinizin seviyesi 86ya ulaştığı zaman hayalet ormanındaki kırmızı kötü ağaçlardan temin edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Hangi Karakter Nerede Güçlü? başlıklı makalemizde Hangi Karakter, Hangi Karakter Nerede ve Hangi Karakter Nerede Güçlü? hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar
generalkappa
General Kappa, General Kappa nerde çıkar, General Kappa'dan ne düşer Merhaba Arkadaşlar, bugün sizlere Metin2 Tr'de bulunan General Kappa hakkında bilgiler sunmaya çalışacağım. Umarım istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. General Kappa ...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Arkadaşlar, Metin2 Serverlerinde Lonca Seviyeniz yerlerde ve yüksek lonca seviyesine ulaşıp oyundaki bir çok kişiyi lonca'nıza davet etmek istiyorsunuz. ilk olarak Ana karakterinizle bir yan hesap açıp o hesaptaki karakteri, Kurduğunuz Lonca...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Metin2 Severleri, bugün sizlere Metin2'de bulunan Şeytan Katakomb'unu nasıl yapacağız bunu anlatmaya çalışacağım. Şeytan Katakomb'una girmek için gereksinimler: Oynadığınız Karakter 75.Seviye'nin üzerinde olmalıdır.  Şeytan Katako...
Yorumlar ( 0 )

Blogumuz EmekServerLer.Com Alt Yapısında Büyümektedir.
GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası