YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR ...
hordes io gereksimleri
hordes io gereksimleri
Hordes.io Açıklama Hordes.io Hakkinda Hordes, sahip olduğumuz daha eşsiz oyunlardan birisidir, başlangıçta çok büyük bir farklılık olan 3 boyutlu ve oyun oynamaktadır; bu 3d çevre etrafında dolaşı...
a999
a99.io
3 yıldır devam eden agario oyunları 2018 ılına a99 agar serveri ile birlikte devam etmektedir. kendinden sıkca bahsetiren a99.io oyunu turk kullanıcılardan rabet görmesede blogumuzda yer vermek ist...

Metin2 Pvp Az Bilnen Efsunlar

8 sene önce admin tarafından yazıldı, kez görüntülendi ve hakkında hiç yorum yapılmadı.

Piyasaya sürüldüğünde bomba gibi etki yaratan metin2, çok oyunculu bir online oyundur. Oyunda insanlığın başına musallat olan metin taşlarının getirdiği bêlalar, birbirine düşman 3 krallığın arasında geçen çekişmeli bir savaş ve giderek daha da tehlikeli hâle gelen dünyanın içinde yeteneklerini geliştirip silahını bileyen ve bütün bu kargaşanın içinde tarihe adını yazdırmak için yola koyulmuş bir karakterimizi kontrol ediyoruz. Bu serüvene katılmak için PVP serverler e bakmayı ihmal etmeyiniz.
Karakterimize bu zor yolculuğunda yardım edecek birden fazla olanak mevcuttur. Eğer bunları bilir ve akıllı bir şekilde kullanırsak diğer oyuncuların bir adım önüne geçebiliriz. Özellikle Metin2 PVP serverler için bu tüyoları bilmek yararınıza olur.
Silah, zırh ve takılarda bulunan ve karakterlerimize ek özellik sağlayan efsunlar bilmemiz gereken en önemli şeylerden biridir. Hangi efsunun ne işe yaradığı, nerede hangi efsunlu eşyanın takılması gerektiği ve hangisinin çalışıp çalışmadığını bilmek bize en başta editsiz PVP Serverler olmak üzere her yerde avantaj sağlayacaktır. Kılıç savunması, yarı insanlara karşı güç ve benzeri bonusları çoğumuz biliyoruz. Ama şimşek direnci, sp yüklemesi değişimi ve benzeri efsunların nasıl çalıştığını çoğu oyuncu bilmez. Aşağıda az bilinen efsunların nasıl çalıştıkları yazmaktadır.
Hp ve Sp absorbe bonusları isabet halinde verdiğiniz hasar ile doğru orantılı olarak hp veya sp yeniler. Bu efekt sadece etrafında kırmızı çizgilerin döndüğü seçili olmuş olduğunuz hedeften çalışır. Yani aynı anda onlarca yaratığa dalarak on kat daha fazla absorbe yapamazsınız.
Hp ve SP üretimi karakterinizi pasif ve potla ürettiği sp ve hpyi doğru orantılı olarak arttırır. Örneğin %100 hp üretimi ile 2kat hızlı hp ve 200% sp üretimi ile 3 kat hızlı sp üretirsiniz.
Zehire karşı direnç sizin zehirlenme şansınızı düşürüp zehirden aldığınız periyodik hasarın miktarını düşürür. Örneğin 20 000 hpli bir karakteriniz zehirlenmiş ise toplamda 10 defaya mahsus olmak üzere 1000er can kaybeder. Eğer sizde %5 zehire karşı direnç varsa bu aldığınız her periyodik hasarı 2 katı yani 10% azaltarak 900ar almanızı sağlar. Böyle zehir bitene kadar 10 000 değil 9000 hasar almış olursunuz.
Exp bonus şansı tuttuğu zaman size kestiğiniz yaratıklardan %30 fazladan tecrübe almanızı sağlar. Yani siz %60 exp bonus şansı efsunu bulunan bir ekipmanla karakterinizi kastığınız zaman ortalama olarak %18 daha fazla tecrübe kasmış olursunuz.
Sp çalma şansı düz vuruşlarınızın isabet halinde rakibinizin spsinin bir miktarının silinmesine neden olur. Bu sayı 50dir ve %lik şansından bağımsızdır. Sp çalma şansının %si silinen miktarı arttırmanız fakat bu bonusu daha sık aktifleştirip rakibinizin spsini daha seri sıfırlamasını sağlar.
Hp ve Sp yüklemesi değişimi her düz vuruşunuzda %10 olarak sabit olan bir şansla efsunun üzerinde yazan %lik şans kadar hp veya sp doldurmanızı sağlar. Örneğin 20% hp yüklemesi değişimi sizin ortalama her 10uncu vuruşunuzda 1000 kadar verdiğiniz hasardan 200 can çekmenizi sağlar.

Bir önceki yazımız olan Metin2 Beceri Değiştirme Questi LUA başlıklı makalemizde Metin2 Beceri Değiştirme, Metin2 Beceri Değiştirme Questi ve Metin2 Beceri Değiştirme Questi LUA hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar
generalkappa
General Kappa, General Kappa nerde çıkar, General Kappa'dan ne düşer Merhaba Arkadaşlar, bugün sizlere Metin2 Tr'de bulunan General Kappa hakkında bilgiler sunmaya çalışacağım. Umarım istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. General Kappa ...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Arkadaşlar, Metin2 Serverlerinde Lonca Seviyeniz yerlerde ve yüksek lonca seviyesine ulaşıp oyundaki bir çok kişiyi lonca'nıza davet etmek istiyorsunuz. ilk olarak Ana karakterinizle bir yan hesap açıp o hesaptaki karakteri, Kurduğunuz Lonca...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Metin2 Severleri, bugün sizlere Metin2'de bulunan Şeytan Katakomb'unu nasıl yapacağız bunu anlatmaya çalışacağım. Şeytan Katakomb'una girmek için gereksinimler: Oynadığınız Karakter 75.Seviye'nin üzerinde olmalıdır.  Şeytan Katako...
Yorumlar ( 0 )

Blogumuz EmekServerLer.Com Alt Yapısında Büyümektedir.
GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası