YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR ...
hordes io gereksimleri
hordes io gereksimleri
Hordes.io Açıklama Hordes.io Hakkinda Hordes, sahip olduğumuz daha eşsiz oyunlardan birisidir, başlangıçta çok büyük bir farklılık olan 3 boyutlu ve oyun oynamaktadır; bu 3d çevre etrafında dolaşı...
a999
a99.io
3 yıldır devam eden agario oyunları 2018 ılına a99 agar serveri ile birlikte devam etmektedir. kendinden sıkca bahsetiren a99.io oyunu turk kullanıcılardan rabet görmesede blogumuzda yer vermek ist...

Metin2 PVPlik Ekipman Yapımı

8 sene önce admin tarafından yazıldı, kez görüntülendi ve hakkında hiç yorum yapılmadı.

2004 yılında çıktığından beri herkesin gönlünde taht kuran Metin2 gerekse etkileyici atmosferi, gerekse hiç sıkılmayacağınız savaşları gerekse de ardı arkası kesilmeyen yenilikleriyle asla varlığını unutturmuyor. Oyun içi resmi sunuculardan özel açılan PVP serverlere kadar hiçbir zaman eğlence durmak bilmiyor. Oyun içi karakter ve beceri çeşitliliği, tonlarca silah,takı, zırh ve ekipman, sizi bütün seyahat boyunca yerinizde oturtacak haritalar ve alt etmek için takım çalışması gerektirecek bosslar ile Metin2 daha uzun bir süre tahtını kimseye kaptırmaya niyeti yok gibi duruyor.
Beklenildiği gibi bu kadar sevilen bir oyun için sadece resmi sunucular yeterli değildir. İşte burada devreye Metin2 PVP serverler devreye giriyor. Resmi sunuculardan farklı olarak ayarları, seviye kasma hızı, eşya düşme şansları ve bunun gibi çeşitli ayarları değiştilmiş bir durumdadır. Eğer klasik Metin2’den ilk oynadığınız zamanki tadı alamıyorsan pvp serverlere de bir göz atmanızı öneririm.
Hadi diyelim ki bir Metin2 pvp serverde oynamaya karar verdiniz. Burada bilmeniz gereken şeyler nedir? Resmi sunuculardan nasıl bir farklılık gösterir? İşte cevabı burada! Ama önce ne tür bir pvp server seçeceğinizi bilmeniz gerekir. Bildiğiniz gibi editsiz PVP serverler ile editliler arasında fark vardır. Bunu bilerek server seçmeniz daha iyi olacaktır. Peki, serverimizi seçtik, karakterimizi kastık güzel ama düellolarda beklediğimiz verimi alamıyor muyuz? Bir yerde bir yanlışlık var demek ki. Doğru silahı mı takıyoruz? Zırhımız ve takılarımız pvpye göre mi ayarlı? Eğer değilse önerilen ekipmanla bir karşılaştıralım.
Pvplik ekipmanınız düello atacağınız karaktere göre değişmelidir. Mesela bir savaşçıya karşı kullandığınız ekipmanı ninjaya karşı kullanırsanız aynı verimi elde edemezsiniz. Ama her türlü duruma uygun ekipmanlar da vardır. Genel olarak bu eşyalar üstlerindeki efsunlara göre varlıklarını hissettirirler. Aşağıda önerilen ekipmanı ve efsunları inceleyerek ekipmanınızın yeterince iyi mi olduğunu yoksa biraz değişikliğe mi ihtiyacı olduğunu anlayabilirsiniz.
Tüm karakterler için:
Vs atılacak karaktere uygun 61. Seviye kalkan. Yani savaşçıya karşı Şahin Kalkanı, Suraya karşı Aslan Ağzı Kalkan, Ninjaya karşı Kaplan Kalanı ve Şamana karşı Ejderha Pulu Kalkan. Bu kalkanlarda 10% yarı insan, sersemlik karşısında bağışıklık, 15% bloklama şansı ve karakterinize göre 12 statü (ninja için çeviklik, sura için zeka vb.) olmalıdır.
Çizme genellikle her karakterde aynıdır. Kirin ayakkabısı veya Anka ayakkabısı ile 2000 HP bonusu, 10% kritik ve 8% sersemletme şansı bulunmalıdır. Ayrıca vs atılacak karaktere göre burada 1den fazla çizme bulundurmak mantıklıdır. Örneğin savaşçıya karşı tek el ve çift el savunma iş yaparken ninjalara karşı bıçak ve ok savunması kullanılmalıdır.
Zırh için ulaşabildiğiniz en yüksek seviyeli zırhın üstünde 2000 hp, 10%hp absorbe, vs atılacak kişiye göre bıçak, çiftel, ok veya bıçak savunması ve karakterinize göre saldırı gücü veya büyü hızı.
Kask için 60. Seviye kasklarında 15% büyü direnci, 10% yarı insan, 30% hp yenilenmesi ve 8% zehirleme şansı yeterli olacaktır.
Bilezik ve kolyelerde ise 2000er HP, 10% yarı insan, 15% büyü direnci, 15% karakter karşı savunma, 10% kritik ve delici, 8% zehirleme ve sersemletme sizin vsden zaferle ayrılma şansınızı oldukça arttıracaktır.

Bir önceki yazımız olan Metin2 PVP Level Kasma başlıklı makalemizde metin2 level kasma, metin2 lvl kasma ve Metin2 PVP Level hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar
generalkappa
General Kappa, General Kappa nerde çıkar, General Kappa'dan ne düşer Merhaba Arkadaşlar, bugün sizlere Metin2 Tr'de bulunan General Kappa hakkında bilgiler sunmaya çalışacağım. Umarım istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. General Kappa ...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Arkadaşlar, Metin2 Serverlerinde Lonca Seviyeniz yerlerde ve yüksek lonca seviyesine ulaşıp oyundaki bir çok kişiyi lonca'nıza davet etmek istiyorsunuz. ilk olarak Ana karakterinizle bir yan hesap açıp o hesaptaki karakteri, Kurduğunuz Lonca...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Metin2 Severleri, bugün sizlere Metin2'de bulunan Şeytan Katakomb'unu nasıl yapacağız bunu anlatmaya çalışacağım. Şeytan Katakomb'una girmek için gereksinimler: Oynadığınız Karakter 75.Seviye'nin üzerinde olmalıdır.  Şeytan Katako...
Yorumlar ( 0 )

Blogumuz EmekServerLer.Com Alt Yapısında Büyümektedir.
GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası