YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONU
YEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR KONUYEP YENİ BİR ...
hordes io gereksimleri
hordes io gereksimleri
Hordes.io Açıklama Hordes.io Hakkinda Hordes, sahip olduğumuz daha eşsiz oyunlardan birisidir, başlangıçta çok büyük bir farklılık olan 3 boyutlu ve oyun oynamaktadır; bu 3d çevre etrafında dolaşı...
a999
a99.io
3 yıldır devam eden agario oyunları 2018 ılına a99 agar serveri ile birlikte devam etmektedir. kendinden sıkca bahsetiren a99.io oyunu turk kullanıcılardan rabet görmesede blogumuzda yer vermek ist...

Boss Kesme Taktikleri

8 sene önce admin tarafından yazıldı, kez görüntülendi ve hakkında hiç yorum yapılmadı.

Dünya genelinde kitleleri ardından sürükleyen, en sevilen ve en çok tartışma yaratan oyunlarından biri şüphesiz ki Metin 2 oyunudur. Zaman içinde beklentilerinize uygun farklı bir ilerleme yapabileceğiniz bu oyun, inanılmaz kahraman özellikleri ve itemleri ile her zaman hepimizin hayatında ayrı bir özelliğe sahiptir ve öyle kalacaktır.
Bizler de bu oyunu oynayan, oynamak isteyen kişilere yardımcı olacak, harika tüyolar vererek, onların daha etkili birer Metin 2 oyuncusunu sağlamayı hedefliyoruz. Bu yazımızda da oyun içinde farklı avantajları sizlere sunacak olan Boss Kesme taktikleri ve bunların ne şekilde ilerleyeceğini anlatacağız. Özellikle PVP serverler için harika bir özellik olan bu özel aktivite, oyundan daha büyük haz almanızı ve ilerleyişinizi keyiflendirmenizi sağlayacaktır.
Bilindiği üzere Bossları yenebilmek için yeterince güçlü karakterler ve takım çalışması gerekmektedir. Normal moblardan çok daha zorlu olmalarına karşın yendiğinizde size kazandırdıkları fazlasıyla değmektedir. Şayet Metin2 PVP serverler da karakterimiz official serverlere kıyasla çok daha güçlü olacağı için boss kesiminde gerekli karakter sayısı bazen bire bile düşmektedir. Ama karakteriniz ne kadar güçlü olursa olsun doğru taktikleri uygulayamadığınızda yine yetersiz kalabilirsiniz.
Aşağıda önerilen taktiklerden yararlanarak boss kesimini daha kolay ve keyifli bir hâle getirebilirsiniz. Bu taktikler ayrıca ister editli ister editsiz PVP serverler olsun her sunucuda işinize yarayacaktır.

Vahşi yüzbaşı her krallığın 2. Köyünde yaşlı adamın yakınları ile imha girişi arasında bulunur. Ayrıca 3. Sayfa görevinde ilerlememiz için kesilmesi şarttır.
Ork reisi, ejderha vadisinin ortasında bulunan bir bosstur. Önerilen kesme leveli 25-45 arasıdır. Bu bossu çoğu karakter ile duvara karşı sıkıştırıp at üstünde kesebilirsiniz. Ama dikkatli olun, sizi haritanın dışına atarak hareketinizi engelleyebilir.
Hwang tapınığının sonlarına doğru bulunan Mistik Arahan Lideri düşürdüğü eşyalar bakımından çok zayıf olduğu için genellikle bu bossla vakit kaybetmek önerilmez.
Örümcek kraliçe, çölde bulunan örümcek zindanın 1inci ve 2nci katlarının sonlarında bulunan bir bosstur. Ork reisi gibi duvara karşı sıkıştırarak at üstü kesmek kolaydır.
Çölün ortasında genellikle Çöl Kaplumbağası bulunur. Diğer çoğu mobun aksine bu bossa çiftel dışındaki silahlar çok cüzi rakamlar ile hasar verirler. Bu yüzden bu bossun kesimi bir savaşçı olmadan pratikte imkansızdır.
Sohan dağının ortasında bulunan 9 kuyruk, dropları sevilen bosslardan biridir. Saldırılarının bazılarında sizi geriye ittiği için bir kaç kere duvara sıkıştırıp at üstü saldırmanız gerekebilir.
Alev Kralı Ateş Diyarında genellikle yaşlı adamın etrafında bir kaç koruması ile birlikte bulunur. Alev kralı kesmek diğer bosslara göre biraz daha farklıdır. Tıpkı savaşçının ruh vuruşuna benzer bir becerisi olduğu için keserken bol bol hareket edilmelidir. Ayrıca normal vuruşlarında yüksek bir sersemletme şansı olduğu için sersemlik karşısında bağışıklı kalkan takılmalıdır. Canı kısmen az olduğu için kesiminde at kullanımı şart değildir.

Bir önceki yazımız olan Metin2 Pvp Az Bilnen Efsunlar başlıklı makalemizde Metin2 Pvp Az Bilnen Efsunlar ve Metin2 Pvp Efsunlar hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar
generalkappa
General Kappa, General Kappa nerde çıkar, General Kappa'dan ne düşer Merhaba Arkadaşlar, bugün sizlere Metin2 Tr'de bulunan General Kappa hakkında bilgiler sunmaya çalışacağım. Umarım istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. General Kappa ...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Arkadaşlar, Metin2 Serverlerinde Lonca Seviyeniz yerlerde ve yüksek lonca seviyesine ulaşıp oyundaki bir çok kişiyi lonca'nıza davet etmek istiyorsunuz. ilk olarak Ana karakterinizle bir yan hesap açıp o hesaptaki karakteri, Kurduğunuz Lonca...
announcement_metin2_de_e656e661abed724bc103c26de7790741
Merhaba, Metin2 Severleri, bugün sizlere Metin2'de bulunan Şeytan Katakomb'unu nasıl yapacağız bunu anlatmaya çalışacağım. Şeytan Katakomb'una girmek için gereksinimler: Oynadığınız Karakter 75.Seviye'nin üzerinde olmalıdır.  Şeytan Katako...
Yorumlar ( 0 )

Blogumuz EmekServerLer.Com Alt Yapısında Büyümektedir.
GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası